Maak kans op zondag tickets voor Mysteryland!

Eveline Meijer | 20 augustus 2015
events


Het is bijna tijd voor Mysteryland! Als je tickets hebt, kun je niet wachten tot volgende week. Heb je geen tickets, dan baal je waarschijnlijk als een stekker. Maar niet getreurd! Bij ons maak je kans op zondag tickets voor Mysteryland!

Wat je zondag 30 augustus allemaal kunt verwachten op Mysteryland? Vette beats, veel cultuur en kunst, en natuurlijk heerlijk eten! Check bijvoorbeeld Studio 80, waar onder meer Smallpeople, Dollkraut en Marcel Vogel met slechts vinyl de vetste tracks draaien. Of check de grootste namen op de Main Stage, waaronder Martin Garrix, Knife Party en Dillon Francis! Nieuwsgierig naar wie je allemaal kunt zien op deze zondag? Check een deel van de line-up hieronder:

Een greep uit de line-up

Martin Garrix
Knife Party
Dillon Francis
Porter Robinson
Joris Voorn
Dubfire
Sunnery James & Ryan Marciano
Coone
Jeff Mills
Bram Fidder
Ici Sans Merci
The Flexican & Sef
Wildstylez
Ran-D
Geck-O
LNY TNZ
Chocolate Puma
Steve Angello
Joost van Bellen
The Darkraver
FeestDJRuud
Isis
En nog heel, heel veel anderen!

Maar ook voor je dagelijkse portie cultuur en kunst ben je bij Mysteryland aan het juiste adres. Zondag kun je bijvoorbeeld heerlijk chillen in witte stretchstof bij Cocoon. Maar ook kun je even tot rust komen in de Little Chapel, tussen de vetste papierkunst.

Maak kans op zondag tickets!

Het is wel duidelijk: zondag 30 augustus op Mysteryland wordt ontzettend vet! Heb je geen kaartjes weten te bemachtigen? Laat dan hier je gegevens achter en maak kans op zondag tickets voor Mysteryland!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws