VOLTT Loves Summer Festival bestaat 10 jaar

Lucas Boon | 24 augustus 2015
events


Nog geen plannen voor aankomend weekend? Misschien moet je dan maar eens een bezoekje aan VOLTT Loves Summer Festival overwegen.

Wat ooit in 2006 begon als een kleinschalig festival voor slechts 1.500 bezoekers, is inmiddels uitgegroeid tot 'een vaste waarde binnen het dance landschap', zo laat de organisatie ons via een persbericht weten. Zo ongeveer ieder jaar is het aantal bezoekers op VOLTT verdubbeld, wat maakt dat er vorig jaar 20.000 mensen hun weg wisten te vinden naar de Amsterdamse NDSM-werf.

Dit jaar telt het festivalterrein zes podia (zowel open air als tenten) en de muziekstijlen kunnen we het best omschrijven als dub, house, deephouse en techno. San Proper, sinds de eerste editie in 2006 geen enkele keer afwezig geweest, host dit jaar zijn eigen podium genaamd PLLEK. Daarnaast geven acts als Adam Beyer, Loco Dice, DJ Koze en Mano Le Tough acte de présence. Niet de minsten!

Mooi aan VOLTT daarnaast is dat het ruimte biedt aan de nodige desgin en beeld. Zo is er dit jaar een heuse foto-expositie te bewonderen waar je tien jaar VOLTT Loves Summer aan je voorbij kunt laten gaan.

VOLTT Loves Summer Festival vindt aanstaande zaterdag (29 augustus) plaats aan de Amsterdamse NDSM-werf en tickets kosten je €42,50. En die haal je via de website of de Facebook-pagina.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws