Dit zijn de leukste feestjes via Destination Clubbing

Lucas Boon | 26 augustus 2015
events


Wij bij Clublife Magazine zijn helemaal fan van Destination Clubbing. De zomer loopt zo langzamerhand op zijn einde, maar dat betekent natuurlijk niet dat je niet meer weg kunt of in ieder geval een gaaf feestje kunt opzoeken. We trekken die vakantie gewoon nog even een maandje door!

Destination Clubbing is gespecialiseerd in geheel verzorgde feestvakanties en wij zetten graag de vier mooiste feestjes van de aankomende maand voor je op een rijtje:

The Social Festival - 12 september

Het leukste feestje van Groot-Britannië, als je het ons vraagt. Het zijn met name de grotere electro-acts die hier komen draaien, denk bijvoorbeeld aan Joris Voorn, Marco Corola, Richie Hawtin en George Fitzgerald. Ga voor meer informatie naar de pagina van The Social Festival.

Groovefest - 6 tot 13 september

Groovefest is niet zomaar een festival, het is een vakantie op zich. Plaats delict is de Dominicaanse Republiek, op een steenworp afstand van Puerto Plata. Een all-inclusive vakantie dus, met daarnaast een reeks hele goeie dj's die komen draaien. Art Department, Green Velvet en Kölsch, to name a few! Ga voor meer informatie naar de pagina van Groovefest.

Tribal Tech - 10 en 11 oktober

Zin om het nog verder op te zoeken? Dan is Tribal Tech in Brazilië ongetwijfeld wat voor jou. Wat je kunt verwachten is grote shows met de beste dj's en verschillende visuele en artistieke optredens, voor ieder wat wils! Ga voor meer informatie naar de pagina van Tribal Tech.

Amsterdam Music Festival - 16 en 17 oktober

Gek op edm en zoek je het het liefst dicht bij huis? Dan kun je niet om Amsterdam Music Festival heen, dit jaar maar liefst twee dagen! Hardwell, Tiësto en David Guetta - ze staan er allemaal. Ga voor meer informatie naar de pagina van Amsterdam Music Festival.

Voor meer informatie over al deze te gekke feestjes ga je naar de website van Destination Clubbing.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws