Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 26 augustus 2015
events


Dit weekend kun je je geluk niet op als je van dikke feesten houdt, want het laatste weekend van augustus zit er vol mee! Natuurlijk kun je keihard losgaan bij Mysteryland, maar ook kun je je energie er uitgooien bij het Springkussen Festival of underground knallen tijdens Blackout!

Mysteryland

Het is één van de feesten waar je het hele jaar naar uitkijkt en dit weekend is het dan eindelijk zo ver: Mysteryland! Ook dit jaar is er weer een indrukwekkende line-up voor je samengesteld met onder meer Martin Garrix, Knife Party, Dubfire, Jeff Mills en Sunnery James & Ryan Marciano. Natuurlijk zijn wij ook in grote getale aanwezig. Chovan, Davy, Steven, Anna en Kimiko gaan dit weekend genieten, misschien kom je ze nog wel tegen!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/CP2a2TZWfgo

Springkussen festival

7500 vierkante meter aan springplezier, dat is het Springkussen festival. Dit weekend spring jij je energie eruit met de vetste beats, die ter gehore worden gebracht door dj's als Girls Love DJ's, Kenny Mixe, Flexy Frank, Weslo en Micky Biemans. Lobke en Michiel zijn dit weekend op de vele springkussens te vinden en ook jij wil hier geen moment van missen.

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/nXGTk0pKjXE

VOLTT Loves Summer Festival

Het is de tiende verjaardag van VOLTT Loves Summer Festival en dat moet gevierd worden! Zaterdag is het dus losgaan tijdens dit vette festival, met muziek van onder meer Alan Fitzpatrick, Cinnaman, Tin Man, Loco Dice en James Ruskin. Michiel is erbij en wellicht kot 'ie jou tegen?

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/IR8c8ShMVNQ

Blackout

Blackout, het label van Black Sun Empire, geeft eens in de paar maanden een keihard feestje. Voor deze editie gaan we naar Utrecht, waar we onder meer Pendulum, State of Mind, The Upbeats, Silvahfonk en natuurlijk Black Sun Empire zelf kunnen aanschouwen. Eveline weet dus al wat ze vrijdag gaat doen, jij ook?

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/1GPQFfsIZw4

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws