Mysteryland komt nu wel heel dichtbij

Lucas Boon | 27 augustus 2015
events


Bij ons op de redactie begint het nu wel echt te kriebelen. Nog twee nachtjes slapen en dan is het ein-de-lijk tijd voor Mysteryland!

Zoals je de laatste weken ongetwijfeld gemerkt hebt, zijn wij bij Clublife Magazine groot fan van dit tweedaagse festival. Zo schreven wij deze Mysteryland Special - en geloof ons: hierin staat echt álles wat je moet weten!

Mysteryland-hires-328

Maar goed, wat staat je nu eigenlijk allemaal te wachten aankomend weekend? We praten je even bij met deze roundup!

Line-up

We hebben het al eerder geroepen: alles en iedereen staat op Mysteryland. Dus ook Martin Garrix en ook Dillon Francis. Het is moeilijk te bepalen welke dag nu eigenlijk vetter is, dus wij zouden willen zeggen: oordeel zelf. Check hier de line-up van zaterdag en hier die van zondag. Benieuwd naar alle namen van A tot Z? Ga hier naar toe.

Interviews

We hebben diverse dj's gevraagd naar hun mening over Mysteryland. Zo is volgens Nicky Romero Mysteryland 'een fenomeen in de dance-industrie'. The Flexican & Sef hopen op hun beurt dat Mysteryland 'het hoogtepunt van de zomer wordt'.

Holy Ground Camping

Omdat Mysteryland dit jaar twee dagen duurt, is er een heuse Holy Ground Camping opgezet. Heb jij geen zin om in de nacht van zaterdag op zondag nog eens een hele tocht naar huis te moeten maken? Blijf slapen!

Martin Garrix

Zo vaak staat hij niet (meer) op Nederlandse bodem; het feit dat Martin Garrix het Mysteryland-weekend afsluit is dus wel even een benoeming waard. Zeker gezien de perikelen die er nu rondom zijn persoon (of beter gezegd oude label) zijn ontstaan. Het beeld van onderstaand filmpje is niet super, maar het is mooi om te zien hoeveel beduidend jonger onze eigen Martin Garritsen er in 2013 uitzag:

Tickets

Scoren die tickets, zeker nu het nog kan! Ga hier naar toe.

En wij zijn natuurlijk aanwezig!

Uiteraard is Clublife Magazine present op Mysteryland voor de nodige partypics, party reports en social media berichten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws