Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 17 september 2015
events


Wie de afgelopen week buiten is geweest, weet het eigenlijk al: de zomer komt nu toch echt tot zijn einde. Maar regen of geen regen, we sluiten het warmste seizoen van het jaar niet af zonder nog eens flink te feesten! En dat is ook precies wat deze festivals in gedachten hadden.

Chateau Techno

Bekenden van dit feest kunnen waarschijnlijk niet wachten tot het vrijdag is, want Chateau Techno is iedere keer weer een keiharde party! Bij deze editie zijn onder meer Secret Cinema, Egbert, Tommy Four Seven, JP Enfant en Christian Smith. Onze partyblogger Sasha gaat vrijdag helemaal los bij deze heerlijke techno-tunes en daar wil je geen moment van missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/fxL5IaaslvY

Sunset Festival

De zomer is niet over tot zonsondergang, vindt Sunset Festival. En wij kunnen het daar natuurlijk alleen maar mee eens zijn! Onder meer R3HAB, Frequencerz, Lowriderz, Korsakoff en Digital Punk komen die laatste zomerse beats er voor je uit knallen! Reporter Nina en fotograaf Ronald gaan er zeker van genieten. Waar ga jij genieten van het einde van de zomer?

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/MwxZ6Bz2Bhc

Fuze Outdoor

Hoezo de zomer is voorbij? Wij gaan dit weekend nog even lekker buiten los, weer of geen weer! En dat zijn dj's als Adaro, Vato Gonzalez & MC Tjen, Paul Elstak, Dyna en E-Force met ons eens, want zij zorgen voor de vetste muziek. Sander wil hier geen moment van missen, en ook jij wilt hier absoluut bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/v3GQeCL5VF4

Draaimolen Festival

Feesten tussen de bomen, een mooiere feestlocatie is er eigenlijk niet. Draaimolen Festival heeft precies zo'n plekje gevonden, in het Charlotte Oord kon de natuur jarenlang zijn eigen gang gaan en dat is waar we nu gaan feesten. Onder meer Ben Sims, Maceo Plex, Tale of Us, Surgeon en Luke Slater zijn van de partij en ook jij wilt hier geen moment van missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Relive 2005-2011 Hardstyle

In de afgelopen jaren hebben we heel wat pareltjes in de hardstyle langs zien komen, zo ook in de periode tussen 2005 en 2011. Die tijd herbeleven lijkt onmogelijk, maar dat is het zeker niet! Dit weekend staan onder meer Authentic, Noisecult, Psyko Punkz, Jones en Scope DJ klaar met de vetste tracks uit deze tijd. Wouter weet dus al precies wat hij dit weekend gaat doen, jij toch ook?

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/YoDWiZdVjf0

Beachclub Vroeger – Grand Closing

De zomer is voorbij en dat betekent dat Beachclub Vroeger haar deuren weer sluit. Maar dat doen ze niet zonder nog één keer een ongelofelijk feest te organiseren! DJ's als Fullscale, J Vice, Outsiders, Richie Lee en Patrick Paul gaan het einde van het seizoen inluiden. Shirley geniet nog één keer van het ultieme zomergevoel, misschien zie je haar daar wel!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/lfO2Hko8ZUQ

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws