Wednesday2weekend: waar moet je dit weekend heen?

Eveline Meijer | 23 september 2015
events


Feesten, dat kan altijd. Zeker als het weekend is kun je genieten van dikke party's en vette festivals. En ook nu stromen de vrijdag, zaterdag en zondag over van dit soort events. Wij zochten de beste voor je uit, zodat jij niet lang na hoeft te denken over wat je dit weekend gaat doen!

Triangle XL

Een uitverkocht debuut in Factory010, je weet wat dat betekent: dit is een ontzettend gaaf feest! Dit weekend keert Triangle terug met een XL-editie en dat komt neer op groter, beter en vetter! Onder meer Benny Rodrigues, Bluntspeakers, Jarreau Vandal, Low Steppa en Q komen de drie area's compleet op zijn kop zetten en daar wil je geen moment van missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/Fin_2KgQhSI

Supremacy

Supremacy staat voor grote namen, een nog groter feest en een geweldige sfeer. Ook dit jaar keert deze party terug en dat doen ze met een geweldige line-up. Dj's als Minus Militia, Radical Redemption, Adaro, Ran-D en Digital Punk zorgen voor een onvergetelijke avond. Dit is een feest dat je niet kunt missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/-9aWpptkkj8

Ondiep Poolparty

Hoezo kan zwemmen alleen in de zomer? In dit heerlijk warme zwembad is het zaterdag knallen in het water met de vetste tunes! Onder meer JP Enfant, Benny Rodrigues en Yuri Eleven zorgen voor spetterende muziek en daar kun je alleen maar van gaan genieten. Vergeet je opblaaskrokodil niet!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/veCp3_0Gxv8

Bloomingdale XXL – Grand Closing

Bloomingdale Beach was deze zomer een van de plekken waar je heen moest als je een avond los wilde gaan. Maar helaas, de zomer is voorbij en de deuren worden weer gesloten. Maar dat doen we niet zonder nog een keer keihard te feesten! Onder meer Patrick Salmon, Leroy Styles en Gregor Salto brengen hun laatste ode aan de zomer. Daar wil je toch ook bij zijn?

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/wyvX_6pJc9I

MUST Kurhaus

Feesten en daarna direct door je bed in kunnen rollen, dat willen we allemaal wel! Tijdens Must Kurhaus kan dit, want je hotelkamer zit boven je hoofd! En je zit ook nog eens aan het mooie Scheveningen. Deze zaterdag verzorgen Sander Kleinenberg, Erick E, Illfort Grantz en MC Lex Empress voor de vetste beats en bezorgen jou een ongelofelijk feest! Daar wil je zeker bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/DLwspAjI-oo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws