Wednesday2weekend: waar moet je tijdens ADE zijn?

Eveline Meijer | 14 oktober 2015
events


Foto: Jelle Schoenmakers

Eindelijk, het is tijd voor ADE! Natuurlijk zijn wij hier volop aanwezig om voor jou de vetste reports te maken. Heb je nog geen idee waar jij heen moet deze dagen? Wij zijn onder meer op deze feesten aanwezig en geloof ons, daar wil jij ook zijn!

Hardwell presents Revealed

Hardwell en de artiesten van zijn label staan ook dit jaar weer voor je klaar! Dit is de vijfde verjaardag van Hardwell presents Revealed en dat is een feestje waard! Daar ben jij toch ook bij?

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/SafrFuvXNs8

Spinnin' Sessions Secret Showcase

Wie er op de line-up staan, weten we niet. Dat is dan ook het doel: je wordt volledig verrast! Voordeel: de artiesten van Spinnin' zie je helemaal gratis, dus hier wil je zeker een kijkje nemen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/APKFFX309jE

Sunnery James & Ryan Marciano

Zes uur lang genieten van Sunnery James & Ryan Marciano? Dat kan tijdens ADE! Zij staan donderdag in de Escape Club, dus grijp je kans en ben erbij!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/LylEWt189tE

DJ Hotel Club 538 - Armin van Buuren

Iedere avond verzorgt 538 de vetste muziek en nodigt geweldige dj's uit. Donderdag zie je hier Armin van Buuren en dat belooft een geweldig feest te worden!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/JNKdvQsV9dc

Amsterdam Music Festival

Dit festival heeft geen uitleg of introductie meer nodig. Hét festival van ADE, waar de nummer één dj bekend wordt gemaakt en waar je twee avonden los kunt gaan. Hier zijn wij bij en jij natuurlijk ook!

Voor alle info over de vrijdag en zaterdag check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/H9xFVfERKUU

DGTL presents Paradise

Nog zo'n terugkerend feestje op ADE: DGTL. Dit jaar gaan we genieten van dj's als Jamie Jones, Jackmaster en Eats Everything. Knallen maar!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/jCMa57xbUS4

Axwell /\ Ingrosso

Vrijdag geniet je van een optreden van deze twee heren. Geen voorprogramma, geen andere dj's. Nee, van elf tot vijf uur 's ochtends geniet je van Axwell /\ Ingrosso!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/CL1fvWIFdwQ

PRJCT Music Festival

Headhunterz, Knife Party, R3hab, Joey Daniel, Marco Carola, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Waar ben jij zaterdag? Juist, bij PRJCT Music Festival!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/FgQtwF1qAAA

Awakenings Electric Deluxe

Awakenings is een regelmatig terugkerend spektakel van ongelofelijke dj's en hele vette muziek. Ook tijdens ADE zijn ze van de partij en belooft het weer een gewelige avond te worden!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/0pmEcgmLfyw

Dit zijn natuurlijk niet de enige feesten waar wij de komende dagen te vinden zijn. Clublife Magazine staat met haar reporters, fotografen en redacteuren iedere dag op ADE en gaat langs bij de vetste feesten. Maar je kunt ook een kijkje nemen in ons headquarters! Wil je helemaal op de hoogte blijven? Houd dan onze website, Facebook-, Twitter-, Google+- en Instagram-accounts in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws