Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 21 oktober 2015
events


Helaas, ADE is weer voorbij. Ging snel hè? Gelukkig betekent dit niet het einde van het feestseizoen. Ook dit weekend kun je weer genieten van de vetste party's en grootste dj's. Nog geen idee waar je heen wil? Wij helpen je een handje door de vetste feesten voor jou op een rij te zetten!

Duikboot

Duikboot zag na diverse clubavonden afgelopen zomer haar eerste festival, wat ook nog eens uitverkocht was. Dat dit een vet feest is, mag daarmee duidelijk zijn. Dit weekend gaan ze door met de clubavonden, waar Cinnaman, Gerd en Joel Hemmen hun plaatjes komen draaien. Voor een avond feesten moet je dus hier zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/MZturj6DQz0

Glow In The Dark – Herfsteditie

De zon komt later op en gaat eerder onder, maar die duisternis verbannen we met Glow In The Dark! Bij deze herfsteditie zijn dj's als Chocolate Puma, Sidney Charles, Cleavage, Benny Rodrigues en Leftwing & Kody aanwezig om een keihard feest te bouwen. Dat wordt een avond die je nooit meer vergeet!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/Zd4yJZLrpTM

Daisy

'90's hits, guilty pleasures en r&b- en hiphop-klassiekers, dat is wat je vrijdag hoort tijdens Daisy! En deze muziek wordt niet door de minsten gedraaid. Kris Kross, Dr Moon, Jayhem en Sirens verzorgen de lekkerste beats. Zorg jij voor een gevulde dansvloer?

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws