Dit is de line-up van Hard Bass 2016

Peter Güldenpfennig | 22 oktober 2015
events


23 januari 2016 wordt het Gelredome wederom gevuld met de hardste beats. Hard Bass: het unieke concept van back2school waarin vier teams de nacht vullen met euforische hardstyle tot raw hardstyle. Nu de line-up van dit legendarische feest vrijgegeven is delen wij dit uiteraard met jullie!

Team Blue

Team Blue bestaat dit jaar uit heren die al een langere tijd mee draaien in de scene: Wildstylez, Atmozfears, Coone en NCBM Live. NCBM staat voor Noisecontrollers & Bass Modulators, die al begin deze zomer een samenwerking aankondigden, waar onder meer de single 'Solar' uitkwam. Nu zijn ze terug op Hard Bass, om deze samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Ook is het natuurlijk prachtig om Coone weer in de line-up te zien, hij hoort nou eenmaal bij het begrip hardstyle.

Team Green

De rol van Team Green zal dit jaar vervuld worden door Frontliner, D-Block & S-te-Fan, Hard Driver en Mean Machine Live. D-Block en S-te-Fan waren voor het laatst in 2012 op Hard Bass te zien, maar nu zijn de twee terug om ons feestgangers te voorzien van de beste hardstyle. Laten we hopen op een lekkere old-school set, zoals alleen deze music made addicts dat kunnen. De live-act Mean Machine bestaat uit Zany en The Beholder; twee grondleggers in de hardstyle scene. Hier verwachten wij natuurlijk veel van!

Team Yellow

Het Gelredome zal dit jaar geel kleuren voor Frequencerz, Radical Redemption, Digital Punk en Gunz For Hire Live. Deze heren behoren al langere tijd tot de elite van de rauwere hardstyle en zullen stuk voor stuk ons omver blazen met de hardste bass, gecombineerd met euforische glorie. Ook de kings of the underground zullen, als onderdeel van hun No Mercy-tour, op Hard Bass verschijnen met nieuwe tracks en een nieuwe show. Gunz for Hire live kán gewoon niet anders dan legendarisch worden.

Team Red

Rood is de kleur van Warface, Deetox, Delete en 3 The Hard Way live. De afgelopen jaren hebben deze drie dj’s zich omhoog weten te werken tot ware raw hardstyle-iconen, die met een underground sound de hardste bass door je speakers knallen.

Dan is er als afsluiter nog de bekende live-act. In 2014 was het Minus Militia, in 2015 Freakz at Night, en in 2016 wordt het 3 The Hard Way. Behalve dat het een drietal is, is er verder (nog) niks bekend over deze groep. Zal het net als voorgaande jaren een groot succes worden? Stay tuned, want binnenkort volgt er meer info!

De kaartverkoop start 31 oktober om 10:00, dus mis het niet! Voor de eerste ticketkopers is er een VIP-upgrade.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws