Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 28 oktober 2015
events


Het griezeligste weekend van het jaar staat voor de deur: zaterdag is het Halloween! Dus trek je kostuums maar uit de kast en maak je klaar voor een onvergetelijk weekend, want de engste feesten staan voor je klaar! Maar ook als je niet van Halloween houdt kun je dit weekend genieten van de vetste muziek op gave feesten!

A Mokum Halloween Story – 'Till Death Do Us Part

Het engste feestje van het jaar, dat is A Mokum Halloween Story! In Amsterdam kun je genieten van sinistere tracks, creepy outfits en dodelijk koude tequilla. Onder meer SHMLSS, Mirella Kroes, Rachel Green, TDDLS en Vingerwerk zorgen voor de engste deuntjes. Dit wordt dus gegarandeerd een doodenge en geweldige avond!

Voor alle info check je onze party agenda!

A Mokum Halloween Story - Till Death Do Us Part from Mokum Halloween on Vimeo.

Embrace Album Release Party

Armin van Buuren heeft een nieuw album, en dat is een feestje waard! Een dag voor Embrace gelanceerd wordt komen Armin en een aantal van de artiesten die op het album staan naar Amsterdam om precies dit te vieren. Daar wil je dus zeker weten bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/n70c3Dzw-ZM

UNITY – The Apocalypse

Wil je dit weekend genieten van eng goede beats? Dan wil je naar UNITY! Onder meer Angerfist, Partyraiser, Neophyte, Dr. Peacock en Nosferatu zorgen voor keiharde muziek. Hier wil je absoluut bij zijn, want de volgende ochtend tril je waarschijnlijk nog steeds mee op de maat!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/sK6zo6Dit_M

CATCH 2015

Vorig jaar was CATCH al een succes en dit jaar wordt niet anders! Aanstaande vrijdag kun je los op de dj-skills van onder meer Floating Points, Mura Masa, Purity Ring, Tiga en SBTRKT. Dit wordt ongetwijfeld een avond om niet te vergeten en jij wil er geen moment van missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws