Kom ook naar de Grotesque Indoor Festival 2015 'Winter Editie'

Lucas Boon | 30 oktober 2015
events

 

 

Het einde van het jaar komt langzaamaan in zicht en dat betekent ook: heel veel vette feestjes. Als jouw party-agenda nog niet volgeboekt staat, raden we je het volgende aan: Grotesque Indoor Festival 2015 'Winter Editie'.

 

 

Organisatie PT Events omschrijft Grotesque als volgt: 'De beste samenstelling van grote artiesten, professionele lichtshows met special effects en altijd dikke stages in mooi aangeklede locaties, creëren de ultieme ambiance voor de bezoeker.' Yes! Plaats delict is dit jaar de Central Studios in Utrecht en met een line-up die luistert naar namen als RAM, Mark Sixma, David Gravell en Dreamlabs kan het niet anders dat dit weer een heel mooi feestje gaat worden.'

Tel daarbij dikke lasers, mogelijkheid tot een vip-stage en een dikke vette lounge bij op, en jij weet zeker dat Grotesque jou een van de hoogtepunten van het jaar gaat bezorgen.

Maar let op, de tickets gaan hard. Twijfel dus niet langer en ga hier naar toe. Tickets zijn verkrijgbaar met 40% korting en kosten je daarmee slechts €39,25. En daar krijg je heel veel voor terug. Enjoy!

Grotesque Indoor Festival 2015

Wanneer: zaterdag 12 december 2015 (21:00 - 06:00 uur)
Waar: Central Studios, Utrecht
Tickets: €39,25 (en die scoor je hier)
Line-up: John O'Callaghan, Orjan Nilsen, Bryan Kearney, Mark Sixma, RAM, Mark Sherry, Standerwick, Alex Di Stefano, Adam Ellis, David Gravell, Solis & Sean Truby, Adam Seller en Dreamlabs
En meld je zelf meteen even aan op Facebook.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws