Yellow Claw timmert lekker aan de weg

Lucas Boon | 2 november 2015
events


Beeld door Gerard Henninger.

Het zal je niet ontgaan zijn dat Yellow Claw lekker bezig is - of in ieder geval hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten.ycbloodformercy

Het album Blood For Mercy staat er nu eindelijk aan te komen, op vrijdag 20 november om precies te zijn. Het album wordt uitgebracht op Mad Decent en featurings op de plaat luisteren naar namen als Ty Dolla $ign, Tiësto, Pusha T en Beenie Man - op z'n minst veelzijdig te noemen dus.

Voor de Nederlandse fans staan Yellow Claw met een release party op vrijdag 28 november in de Amsterdamse Paradiso. Ook Dirtcaps, Cesqeaux, Moksi, Mightyfools en SirOJ vieren het feestje mee. Tickets hiervoor scoor je hier.

Het Amsterdamse trio behaalde tijdens het ADE een #76 positie (new-entry) in de DJ Top 100 en als klap op de vuurpijl kwam vorige week de video voor 'We Made It' uit. Check 'm hieronder:

De sound van Yellow Claw is steeds moeilijker op waarde te schatten. Trap wordt het veelal genoemd, maar aan de andere kant hebben lijken tracks steeds meer een ietwat melancholiek karakter te hebben. Maar daar zullen de professionele zwart/wit-clips geschoten door Jim Taihuttu ongetwijfeld ook aan bijdragen. Hoe dan ook, wij zijn fan.

 

Voor Clublife Magazine 1.2015 hebben wij de mannen van Yellow Claw uitgebreid geïnterviewd. Nabestellen? Dat doe je hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws