Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Mark Hofman | 18 november 2015
events


Het is alweer woensdag en dat betekent dat het bij ons aardig begint te kriebelen: het weekend komt steeds dichterbij. Elke week checken wij de vetste feesten voor je zodat jij niet meer na hoeft te denken over waar je heen moet dit weekend. Deze week hebben we weer drie ontzettend vette feesten voor je uitgekozen waar jij, samen met je vrienden, helemaal uit je pan kunt gaan.

Qlimax

Op 21 november neemt Q-Dance je weer mee op een groot avontuur met Qlimax. In de Geldredome gaat het geheid los met dj's als Bass Modulators, Atmozfears, Brennan Heart en Ran-D op de line-up. Hier moet je bij zijn!
Check voor meer informatie onze party agenda.
 

Kris Kross 4 Years

Kriss Kross bestaat vier jaar en dat moet keihard gevierd worden. Wil jij dit samen met Kriss Kross vieren, dan moet je in De Marktkantine zijn in Amsterdam. Van 22:00 uur tot 05:00 uur barst het feest los met, natuurlijk, Kriss Kross en vrienden.
Check voor meer informatie onze party agenda.
 

Georgie's Wintergarten 2015

De plannen zijn er al jaren, maar nu gaat het toch echt gebeuren: Georgie's Wintergarten. Als je op zoek bent naar een gezellig en gemoedelijk feest met een heerlijke sfeer, dan moet je hier zijn. Met vuurtjes, kachels en heel veel liefde wordt het tentenkamp, opgebouwd van kleine en grote tenten, dé plek om aanwezig te zijn dit weekend.

Check voor meer informatie onze party agenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws