Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 25 november 2015
events

Het is woensdag, dus de week is alweer op de helft. Lekker, want dat betekent dat jij je partyweekend weer vol kunt plannen! Nog geen idee waar je heen kunt of wilt? Wij hebben de vetste feesten van dit weekend voor jou op een rij gezet!

Rotterdamse Rave

Dit jaar bestaat de Rotterdamse Rave drie jaar, wat in februari uitbundig gevierd werd. Hoewel het verjaardagsfeest er al op zit, betekent dit niet dat we niet keihard door kunnen feesten! Dus deze vrijdag kun je weer lekker los met dj's als Ben Sims, Friend Within en Bjarki. Dat belooft een keihard feest te worden!

Voor alle info check je onze party agenda!

Duikboot Festival

In de winter kun je genieten van de vetste indoor party's en Duikboot is er daar één van. Zaterdag gaan we weer los op dit vette festival en dat doen we natuurlijk niet zonder een geweldige line-up. Onder meer Simon Weiss, Mikey Biemans en Eb & Vloed verzorgen de muziek, verzorg jij de vetste dancemoves?

Voor alle info check je onze party agenda!

Yellow Claw – Blood For Mercy Release Party

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver: Yellow Claw's Blood For Mercy is verschenen! Daar hoort een keiharde release party bij en ook Yellow Claw weet dit. Zij nodigden hun Barong Family uit voor wat vette beats, dus bereid je voor op tracks van onder meer Dirtcaps, Cesqeaux en Mightyfools! Dit kun je niet missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Essential – Gate To Happiness

Essential staat voor vette muziek, unity, diversiteit, vrede en natuurlijk liefde. En dat mag gevierd worden! Dit weekend staat Essential weer voor je klaar en ze hebben onder meer Blasterjaxx, Wildstylez en Frontliner uitgenodigd om helemaal los te gaan. Hier wil je zeker bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws