Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 2 december 2015
events

Het is weer woensdag! En deze week betekent dat niet alleen dat het alweer bijna weekend is, het is ook bijna Sinterklaas. De goedheiligman brengt dit jaar niet alleen mooie cadeautjes, maar ook de vetste feesten! Nieuwsgierig naar welke party's hij voor je meenam? Check ze snel!

De Sluwe Vos presents Kontra

De Sluwe Vos staat bijna gelijk aan een geweldig feest. En voor deze editie neemt hij Kontra met zich mee, die een live set gaat draaien. Ook Catz n Dogz, MvdL en Beesmunt Soundsystem zorgen voor de nodige beats, dus dat wordt gegarandeerd een geweldige avond!

Voor alle info check je onze party agenda!

Pakjesavond (Graanbeurs)

Zoals gezegd: het is Sinterklaas en dat betekent een feest gevuld met de fijnste beats en de beste drops. De goedheiligman heeft Eb & Vloed, Ringbaan, Seliér en Whistle & Twitch uitgenodigd om jou een onvergetelijke avond te brengen! Dit betekent maar één ding: feesten tot je erbij neervalt!

Voor alle info check je onze party agenda!

Pandemonium – The Religion

Genieten van de vetste hardcore-beats? Dan ben je bij Pandemonium aan het goede adres! Na een uitverkocht tienjarig bestaan vorig jaar, keren ze nu terug met een feest dat minstens zo hard is. Onder meer Lady Dana, Ophidian, The Speed Freak, N-Vitral en Noisekick zijn aanwezig. Hier wil je dus geen moment van missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Rauw presents 30 years Joost van Bellen

Joost van Bellen is al een lange tijd bezig en dat mag gevierd worden! Dit betekent een keihard feest, van maar liefst 23:00 tot 07:00. En met alleen maar Joost van Bellen! Wie wil dat nu niet? Feesten maar!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws