ALDA Events verhuist naar Hong Kong

Lucas Boon | 9 december 2015
events

Misschien doet de naam ALDA Events niet direct een belletje bij je rinkelen. Even kort door de bocht: het is de organisatie die schuilgaat achter wereldtournees van onder meer Armin van Buuren en Hardwell (en dan nog doen we ze tekort). Hoe het ook zij; zojuist maakt ALDA Events bekend dat ze het gaan zoeken over de grens en wel in Hong Kong.

ALDA opent hiermee als eerste Nederlandse dance-organisatie een kantoor in Azië. 'Een centraal gelegen plek om verder te werken aan de ambitieuze groeiplannen van het Nederlandse bedrijf in de regio', zo laat de organisatie weten in een persbericht. 

Ook interessant: volgens een recent rapport van de ING gaat er wereldwijd ruim zes miljard euro om in de dance-industrie. Het grootste deel van die inkomsten (67 procent) komt uit festivals en clubs. Allen Hardenberg, ceo van ALDA Events, laat weten: 'Over de hele linie zal die groei de komende jaren aanhouden en wij groeien daarin mee.' 

ALDA's eerste grote event op Chinese grond is I Am Hardwell op zaterdag 19 december in Cotai Arena, Macau. Mocht je een tripje over de oceaan overwegen; ga dan hier naar toe voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws