Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 9 december 2015
events

De beste indoor-feesten, de hardste beats en de vetste dj's. Dat vind je dit weekend allemaal op allerlei gave party's. Nog geen idee waar je heen wilt? Check dan onze selectie van de beste feesten van dit weekend!

Grotesque Indoor Festival 2015

Grotesque staat bekend om haar gave feesten en vette thema's. En ook deze winter is er weer een indoor-editie van het festival. Zen Mechanics, Coming Soon en Liftshift zijn erbij en leveren jou de beste tracks. Hier wil je geen moment van missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Now & Wow

De lekkerste techno, dat is wat Now & Wow je biedt. En bij deze editie zijn het niet de minsten die voor de muziek zorgen. Zo zijn Secret Cinema, Egbert, Martelo, Cinnaman en Jeff Solo uitgenodigd om jou een avond te vermaken. Hier wil je dus zeker bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

Faithless 2.0 @ Ziggo Dome

Dit jaar is de Britse dance-formatie Faithless twintig jaar oud. En dat moet gevierd worden! In Nederland deden ze dit in juli al in Eindhoven, en nu komen ze nog een keer terug om te knallen in de Zigoo Dome! Wij weten wel waar wij zijn dit weekend!

Voor alle info check je onze party agenda!

Run The Trap

Keiharde beats, dat is alles wat je over dit feest moet weten. Want met dj's als BLVCK, JAMAL, Kneauk, ZenMaster en Hucci kan dit alleen maar een onvergetelijke avond worden!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws