Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 16 december 2015
events

Ondanks het natte weer en de korte dagen, gaan wij nog steeds uit onze dak! En ook dit weekend doen we dat weer op allerlei vette feesten. Nieuwsgierig waar we te vinden zijn en welke feesten echt de moeite waard zijn? Check dan onze selectie!

Dimitri Vegas & Like Mike @ Sportpaleis

De nummer één-dj's van dit jaar treden dit weekend maar liefst drie keer op in Antwerpen! Dat is een feest dat je niet mag en wil missen, dus zorg dat je erbij bent!

Voor alle info check je onze party agenda!

Valhalla Festival 2015

Na drie uitverkochte edities komt Valhalla terug naar de Amsterdam RAI. En dat doen ze natuurlijk niet zonder een vette line-up! Onder meer Ici Sans Merci, Mike Mago, Moski, ROD, Seth Troxler, Route 94 en Oliver Weiter zijn aanwezig. En bij Valhalla weet je dat het een bizarre, spectaculaire en geweldige avond wordt, dus hier wil je geen moment van missen! Niet getreurd als je geen ticket kunt scoren, je kunt vanaf 22:30 uur live meekijken via deze website!

Voor alle info check je onze party agenda!

 

Spinnin' Sessions

Spinnin' nodigt eens in de zoveel tijd haar vetste dj's uit voor een geweldige avond. Dit weekend is het weer zover en zorgen onder meer La Fuente, Gregor Salto en Curbi voor de muziek. Daar wil je bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!
 

SuperRauw

Brodinski, Joost van Bellen, drankje in jouw rechterhand, dansende voeten, Paradiso Amsterdam... gouden combi? Wij zeggen doen. 'De kletsnatte affaire tussen het romantische Parijs en geile Londen maakt een uitstap naar het knallende Amsterdam'. Als jij nu nog niet over de streep bent, check je het event hier

 

538JingleBall

Het is bijna kerst, en dat weet 538 ook! Bij dit kerstfeestje zie je onder meer Afrojack, Firebeatz en Wildstylez. Een avond om niet te vergeten dus!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws