Wednesday 2 Weekend: de beste feesten op een rij

Mark Hofman | 30 december 2015
events

Het is morgen zover: oud en nieuw. Dat betekent niet alleen dat het nieuwe jaar gaat beginnen, maar ook dat er ontzettend veel vette feestjes voor de deur staan. Wij zetten de vetste feesten voor je op een rijtje zodat jij het jaar geweldig kan afsluiten.

TIK TAK New Year's Eve

Eén van de feesten die je met oud en nieuw bijna wel moet bezoeken is TIKTAK. In de Heineken Music Hall en ook in de Maassilo barst het feest om 21:30 los en vier je het nieuwe jaar tot in de vroege uurtjes met artiesten als Dirtcaps, FeestDJRuud, The Partysquad en nog heel veel meer. De volledige timetable van TIK TAK vind je hieronder.

Voor meer informatie check je onze party agenda.

Nachtduik NYE

Wanneer je fan bent van techno en het jaar wilt afsluiten met je favoriete muziek, dan is Nachtduik NYE hét feest voor jou! Samen met Nina Kraviz, Jeff Mills, Abstract Division en meer, begin je jouw jaar al gelijk helemaal goed.

Voor meer informatie check je onze party agenda.

Freaqshow

Voor elke stijl is er wel een vet feest te vinden tijdens oud en nieuw, zo ook voor hardstyle. Vanaf 20:00 uur tot en met 07:00 uur kun je hiervoor terecht in Ziggo Dome Amsterdam. De line-up is officieel gezien niet bekend doordat alle artiesten een nummer hebben gekregen en met maskers op de posters staan, maar wij kunnen je alvast garanderen dat het een hele vette avond gaat worden!

Voor meer informatie check je onze party agenda.

Loveland New Year

Het lijkt wel alsof Amsterdam 'the place to be' is tijdens oud en nieuw, want ook in de Mediahaven is er een heerlijk feest aan de gang. Speedy J, Agoria, Scuba, Noir, Gregor Tresher en Egbert maken er een lekker avond van.

Voor meer informatie check je onze party agenda.

Na Oud en Nieuw

Heb je tijdens oud en nieuw al plannen, maar wil je toch heel graag een goed feestje pakken om het nieuwe jaar te vieren? Dan zijn er ook nog genoeg leuke feestjes die je na 31 december kan pakken. We kiezen er een paar voor je uit.

Loveland Live

Wilde je graag naar Loveland tijdens oudejaarsavond maar kon je gewoon echt niet? Dan hoef je je geen zorgen te maken want het feest gaat op 1 januari gewoon door. Ook dit feest wordt in de mediahaven gehouden en gaat door tot 2 januari om 06:00 uur. Booka Shade, Secret Cinema, Recondite en nog veel meer artiesten geven je het gevoel dat je niets gemist hebt.

Voor meer informatie check je onze partyagenda.

Fatality

Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar kunnen liefhebbers van raw hardstyle lekker losgaan op het nieuwe hardstyle feest Fatality. Met Radical Redemption, Adaro, Partyraiser en nog vele andere artiesten op de line-up, begin jij de eerste zaterdag van 2016 in elk geval al goed.

Voor meer informatie check je onze partyagenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws