Wednesday 2 weekend: waar moet jij naartoe?

Mark Hofman | 6 januari 2016
events


Hoe begin je 2016 het best? Natuurlijk met de leukste en vetste feesten, maar waar moet je heen? Wij zetten de leukste feesten van het aankomende weekend voor je op een rijtje, maak je maar alvast klaar!

De School


Aanstaande zaterdag gaat het los in De School in Amsterdam. Vanaf 23:00 uur vier jij het weekend samen met Resom & Makam aan de Jan van Breemenstraat nummer 1. 

Voor meer informatie check je onze party agenda. Voor meer informatie over De School ga je hier naar toe. 

Pussy Lounge


Met onder andere Paul Elstak, Ruthless en Darkraver knal je het jaar nog eens in met de allereerste Pussy Lounge van 2016. Vanaf 22:00 uur gaat het dak er af in de Central Studios in Utrecht en het feest stopt pas rond een uur of 06:00, dus beter kun jij je zaterdagavond niet besteden.

Voor meer informatie check je onze party agenda.

Raw Music invites Partyraiser

Als je een feestje hebt met Partyraiser achter de draaitafels, dan weet je dat het een goede avond wordt. De dj blaast negentig minuten lang het dak van de Graanbeurs af en met support acts als P.P.F, Ysiss, Vandalism Official en EddyHardcore gaat dat helemaal goed komen.

Voor meer informatie check je onze party agenda.

Thuishaven Wintercircus – 10hrs Tom Trago

Zaterdag overdag niets te doen? Dan moet je om 13:00 uur bij de Thuishaven zijn waar Tom Trago een set van tien uur weg gaat geven. Er is eten, er is drinken en er is genoeg goede muziek: een prima besteding van je zaterdagmiddag dus.

Voor meer informatie check je onze party agenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws