Wednesday 2 weekend: waar moet jij naartoe?

Dena Nysten | 27 januari 2016
events

Hoewel de data en een aantal line-ups voor de zomerfestivals als paddenstoelen uit de grond schieten in januari, hoeven wij ons deze maand ook zeker niet te vervelen in feestland. Waar ga jij los in het laatste weekend van januari? Wij zetten het voor je op een rij!
 

Sneeuwbal Winterfestival

De temperaturen doen het misschien niet zo lijken, maar het is toch écht nog winter. Let's celebrate! En waar doe je dat beter dan bij Sneeuwbal Winterfestival?
Overdag, outdoor en met de gezelligheid van een Oostenrijks wintersportdorpje als omgeving ga jij los op de lekkerste techno, deephouse en house met o.a. Egbert, Jon Gaiser, Benny Rodrigues, Prunk, Dirtcaps, Jay Hardway en meer. Aanrader! 

Voor meer informatie check je onze party agenda


X-Qlusive: B-Front

Een avondje los gaan op jouw favoriete hardstyle artiest? X-Qlusive van Q-Dance zorgt er voor! Dit keer wisten zij B-Front te strikken voor het concept. Door velen gezien als een icoon in de hardstyle scene. In de Heineken Music Hall zal hij op 30 januari de boel op stelten zetten met zijn collega dj's.

Voor meer informatie check je onze party agenda.

 

Sunnery James & Ryan Marciano - All Night Long


Vaker in het buitenland te vinden dan in Nederland, maar op vrijdag 29 januari keren zij terug voor een all-nigther in Rotterdam. De nieuwe hotspot Annabel host de avond waar Nederland's meest energieke duo maar liefst 6 uur lang zal zorgen voor dansende voeten. 

Voor meer informatie check je onze party agenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws