The Flying Dutch binnen zes uur uitverkocht

Jonas | 8 februari 2016
events

The Flying Dutch is in razend tempo uitverkocht. Slechts zes uur was er voor nodig om de 100.000 beschikbare kaarten te verkopen. Daarmee is de tweede editie van The Flying Dutch erg populair. Een kleine smet: bij veel mensen werkte de pre-sale link niet, waardoor ze naast de tickets grepen.

The Flying Dutch

Nederland kent ’s werelds beste dj’s en op 4 juni gaan tien van die dj’s per helikopter langs het Olympisch stadion in Amsterdam, Ahoy-buiten in Rotterdam en het E3 Strand in Eersel/Eindhoven. Het zijn Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, Armin, Firebeatz, Tiësto, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek en W&W. Een fantastische line-up waar je voor ‘slechts’ €54.95 bij kon zijn.

Pre-sale link

Zoals al eerder vermeld, werkte de pre-sale link niet bij iedereen. Dit resulteerde in gefrustreerde reacties op social media. Bjorn reageert op de Facebook-pagina van The Flying Dutch: ‘Als die site van jullie eens wat beter had gewerkt (überhaupt werkte), had ik nu ook samen met m'n meisje erbij kunnen zijn. Zelfs bij de pre-order al storingen. Krijg je opeens een site voor je waar je dan eindelijk te zien krijgt... Dat de pre-orders uitverkocht zijn. Vervolgens in de wacht voor de "gewone" tickets... Goh! Hetzelfde probleem! Heel fijn! Top!’

Toch waren er ook genoeg mensen die wel gewoon tickets konden bemachtigen. Jesse is één van die geluksvogels en reageert op Facebook: 'ik snap niet op welke link iedereen geklikt heeft, ik had binnen tien minuten tickets in de pre-sale en later ook nog vier tickets in de reguliere verkoop’.

De organisatie heeft nog niet gereageerd op de klachten. The Flying Dutch lijkt in ieder geval weer een geweldig feest te worden! De trailer belooft al veel goeds!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws