Ultra maakt Phase II line-up bekend

Mark Hofman | 18 februari 2016
events

Ultra Miami, een van de grootste festivals op aarde, kom ons snel tegemoet. Op 18,19 en 20 maart barst het feest voor de achttiende keer los in Miami en met de Phase 1 line-up, die de organisatie in december 2015 bekend maakte, zag het er al naar uit dat het een geweldig feest zou worden. Vandaag komt Ultra met de Phase 2 line-up, en die zorgt ervoor dat we alleen maar meer zin krijgen in het festival.

Ultra Phase II line-up

Met de bekendmaking van de Phase I line-up werd al duidelijk dat artiesten als Martin Garrix, Hardwell en Armin van Buuren zich weer op de mainstage bevinden dit jaar. Ook werd de terugkeer van de Resistance Stage aangekondigd met daarbij de behorende artiesten. Carl Cox, Dubfire, Seth Troxel, Loco dice en meer, zullen hun opwachting maken op deze stage. Vandaag krijgen we een gedetaileerder beeld van Ultra Miami 2016 en zijn namen als Deadmau5, Steve Angello en John Digweed aan de line-up toegevoegd.

Stages en areas

Naast de line-up zijn ook de verschillende stages en areas van de aankomende editie toegevoegd. Zo maken we kennis met de Live Stage, de Carl Cox & Friends area en de I'm In A State of Trance-stage van Armin van Buuren. Het belooft een heel mooi feest te worden, check de volledige line-up hieronder.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws