Sensation stopt met witte dresscode

Mark Hofman | 4 maart 2016
events

Zestien jaar geleden werd de eerste editie van Sensation gehouden in de Amsterdam ArenA en sindsdien is het feest wereldwijd gegroeid. Met een editie in 35 landen en met een bereik van meer dan 2 miljoen mensen is Sensation uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Het feest kende ook de traditie van de witte kleding, maar met het thema 'Angels and Demons' is dat niet meer aan de orde. Sensation stopt met de witte dresscode.

Sensation stopt met wit

Dit jaar worden bezoekers van Sensation: Angels and Demons uitgedaagd om geheel in het zwart of in het wit te komen, met deze dresscode worden de feestgangers meer betrokken bij het thema dan voorgaande jaren. Creatief directeur Sander Vermeulen vertelt in een persbericht dat bezoekers een belangrijker onderdeel van de show vormen dan ooit tevoren:

'Het showthema in combinatie met de zwarte en de witte dresscode geeft de show een nieuwe dimensie. We passen de meest vooruitstrevende technieken toe, bezoekers vormen een belangrijker onderdeel van de show dan ooit tevoren en we gaan los met nooit eerder vertoonde showeffecten.’   

Sensation vindt dit jaar op 2 juli plaats in de oude vertrouwde Amsterdam ArenA. Vorige jaar werd het vijftienjarig bestaan van Sensation gevierd. Dit deed de organisatie met 40.000 in het wit geklede bezoekers.

Sensation: Angels and Demons start op zaterdag 26 maart om 10 uur met de kaartverkoop, hiervoor kun je naar de website van Sensation gaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws