Steve Aoki en SJRM op Freshtival 2016!

Jonas | 7 maart 2016
events

Op Eerste Pinksterdag, zondag 15 mei, zal Freshtival je alvast opwarmen voor een heerlijke zomer. Het Enschedese festival heeft het eerste deel van de line-up bekend gemaakt. En daarop staan niet de minste namen. Onder andere Steve Aoki, Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt en Ummet Ozcan zullen een show geven. Zoals ieder jaar laat Freshtival zich inspireren door de mooiste, sensationeelste en meest bijzondere dingen op aarde. Dit jaar is de keuze gevallen op een andere zeer kleurrijke en nobele traditie, ‘Dia de los Muertos’.

Vier het leven!

Op recreatiepark Het Rutbeek zal het leven uitbundig worden gevierd. Dit groots en kleurrijke spektakel gaat gepaard met een lach, een traan, een dans, mooie kleren, lekker eten en een goed drankje. Een geweldige gedachte en traditie die zal dienen als inspiratie voor Freshtival 2016. 

Enschede ligt nou niet echt centraal in Nederland. Maar, geen probleem! Freshtival is vanuit heel Nederland gemakkelijk en goedkoop te bereiken. Via de official partners Event Travel & Party-Vervoer kun jij vanuit meer dan 200 plaatsen in héél Nederland opstappen. Met €5,- combikorting (bus + entree) droppen zij je op de unieke feestlocatie ‘Het Rutbeek’ in Enschede en halen ze je ook weer op!

Check de phase 1 line-up hieronder!

› Steve Aoki

› Guus Meeuwis (met band)

› Sunnery James & Ryan Marciano

› Ummet Ozcan

› Radical Redemption

› De Coen & Sander Show

› LNY TNZ

› Coone

› Sam Feldt

› Scuba

› Ronnie Flex & Lil Kleine

› Crypsis & E-Force

› Feestdjruud

› Secret Cinema

› MOKSI

› Kenny B

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws