Volledige line-up + tijdschema Paaspop bekend

Jonas | 8 maart 2016
events

De organisatie van Paaspop heeft negentien namen toegevoegd aan de line-up, waardoor deze nu rond is. Het driedaagse festival belooft weer een groot spektakel te worden. De organisatie wil drie dagen non-stop entertainment bieden. In het paasweekend zullen er maar liefst 170 acts op dertien verschillende stages te zien zijn. Naast muziek is er ook cabaret en theater te zien. Artiesten als Sam Feldt en La Fuente zijn van de partij. Maar met dertien stages heeft Paaspop uiteraard een brede line-up met veel verschillende genres. Zo komen Brennan Heart, Kenny B, Lil Kleine & Ronnie Flex, Chef’ Special en de man die ons op het songfestival gaat vertegenwoordigen, Douwe Bob, ook op bezoek in Schijndel. Check hieronder welke namen nog meer optreden. Voor de timetable klik je hier!

Wij geven kaarten voor Paaspop weg!

Dit heerlijke festival wil je natuurlijk niet missen. Wil jij één van de ruim 20.000 bezoekers zijn tijdens Pasen? Partyscene mag twee weekendtickets weggeven, inclusief campingkaarten. Check hieronder hoe je kans maakt om voor helemaal niks aanwezig te zijn eind deze maand!

Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Like dan onze pagina, deze foto en zet in de reacties wie jij mee zou nemen naar Paaspop! De winnaar maken we op 10 maart bekend!

Geplaatst door Clublife Magazine op maandag 29 februari 2016

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws