Virtual Reality op Coachella 2016!

Mark Hofman | 10 maart 2016
events

Feestgangers die een ticket hebben proberen te bemachtigen voor Coachella 2016, zullen gemerkt hebben dat de kaarten binnen no-time waren uitverkocht. Veel mensen moesten worden teleurgesteld omdat ze dit jaar niet naar het festival kunnen, maar met de recente aankondiging van de organisatie kan de teleurstelling wat verlicht worden.

Virtual Reality op Coachella

De organisatie van Coachella kondigt aan dat er dit jaar iets heel bijzonder te beleven is op het festival, namelijk de eerste Virtual Reality-ervaring op een festival ooit. In samenwerking met Vantage.tv, een bedrijf dat organisaties van events voorziet van VR-content, helpt Coachella dit jaar elke kaarthouder aan een VR-headset. Deze headset is te gebruiken voor de app van het festival. Op die manier is het festival op een unieke manier te beleven, zo laat de organisatie weten op de website van Coachella.

'Before, during, and after the festival in April, fans from all over the world van be immersed in performances from top artist, experience 360-degree panoramic experiences from around the festival ground and watch VR videos that are created by other festival-goers.'

Wanneer je dus geen kaartje heb kunnen bemachtigen voor Coachella 2016, is het nog wel mogelijk om het festival mee te maken…Ookal is het wel een beetje anders. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws