Spotify sluit samenwerking met Proximity en District

Mark Hofman | 16 maart 2016
events

De Miami Music Week is inmiddels in volle gang en heeft, zeker qua evenementen, genoeg te bieden voor alle danceliefhebbers. Of het nu gaat om een weekend lang losgaan op Ultra Music Festival, of een heerlijke feestje in Club Space: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke week. Nu komt ook Spotify met twee feestjes op de proppen, in samenwerking met Proximity en Disctrict, en hebben we nog meer om naar uit te kijken.

Spotify sluit samenwerking

Naast alle labels en organisaties komt ook Spotify dit jaar met feestjes op de proppen tijdens de Miami Music Week, voor de feestjes sluit de streamingservice een samenwerking af met Proximity en Disctrict. Het eerste feest met Proximity wordt gehouden in het National Hotel en heeft de naam PLAYLiST MiAMi gekregen. Artiesten als Destructo, Arty, Ephwurd, Vicetone en meer.

Tickets zijn hier beschikbaar

Spotify feat District

Het tweede feestje wordt gegeven in samenwerking met District en wordt op zondag 20 maart gehouden in het 1Hotel. Het event is gratis en met onder anderen MOTi, EDX en Gryffin op de line-up wordt het een heel mooi feestje.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws