Minuut stilte op Masters of Hardcore

Wouter de Vink | 24 maart 2016
events

Hardcore verbroedert, zeggen ze wel eens. Met dit in gedachten komt Masters of Hardcore wel met iets heel bijzonders. Aanstaande zaterdag zal er op Raiders of Rampage namelijk een minuut stilte gehouden worden. De aanslagen in Brussel zullen je ongetwijfeld niet ontgaan zijn en hebben een enorme impact. Daarom is het belangrijk om hier even, tussen het gefeest, samen bij stil te staan.

Tussen het gebeuk van hardcoremuziek door zal er om klokslag twaalf uur dus een minuut stilte gehouden worden. Hierbij zullen we in alle area’s samen de slachtoffers in België herdenken. Niet zo gek, want naast dat er best bij stilgestaan mag worden, heeft dit hardcore-evenement ook enkele edities gehouden bij onze zuiderburen. Masters of Hardcore en Art of Dance verzoeken de bezoekers vriendelijk om hier respect voor te hebben. De rest van de avond is er natuurlijk alle mogelijkheid om los te gaan, feest te vieren en even los te komen van alle gebeurtenissen.

Are you ready for Masters of Hardcore – Raiders of Rampage?

Wees goed voorbereid op aankomende zaterdag. Installeer de handige Masters of Hardcore-app, maak je eigen persoonlijke timetable en het allerbelangrijkste: zet je schrap voor een onvergetelijke editie! Ons advies? Bezoek de set van Miss K8, waar je haar nieuwe album en hoogstwaarschijnlijk een hoop vuurwerk kunt verwachten. Maar loop vooral rond en bekijk ook de andere stages, laat je verrassen. We zien jullie zaterdag!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws