Grootste edm-festival in Scheveningen

Jonas | 31 maart 2016
events

België heeft Tomorrowland, Ultra is in Miami, maar nu krijgt ook Nederland een festival waar het trots op kan zijn. Scheveningen, uitgerekend een plaats die geen enkele buitenlander kan uitspreken, wordt in juli één weekend omgetoverd tot hét walhalla van de scene. Volgens de organisatie moet het zomerse ‘Mill Festival’ ook een echte beachparty worden. In eerste instantie was het de bedoeling dat van De Pier een stage gemaakt werd, maar vanwege de veiligheid kon dat niet doorgaan. Nu zal het podium tegen het Scheveningse bouwwerk gezet worden. Op 16 en 17 juli zullen nationale en internationale grootheden een show geven.

Martin Garrix, Hardwell, Kygo

De line-up is om van te smullen. Een aantal van de grootste dj’s ter wereld brengen een bezoek aan de badplaats. Nederlandse trots Martin Garrix en Hardwell zijn van de partij, maar ook Kygo, Axwell /\ Ingrosso, Steve Angello en David Guetta hebben wel zin in een strandfeestje. Als je dacht dat we zo wel alle grote namen gehad hebben, dan heb je het mis. Buiten Garrix en Hardwell zullen veel talentvolle Nederlanders hun muziek laten horen. Oliver Heldens, Julian Jordan, Don Diablo, Blasterjaxx, Jay Hardway en Sam Feldt zullen allemaal aanwezig zijn op het Mill Festival.

Mill

Omdat het festival een teken is dat Nederland hele goede feestjes kan organiseren is er gekozen voor de naam 'Mill'. Er komen nog meer namen bij op de line-up, maar hoe dan ook beloofd het festival een heel groot spektakel te worden. De kaartverkoop is ondertussen gestart.

See you in Holland!

Geplaatst door Mill Festival 2016 op donderdag 31 maart 2016

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws