Decibel Outdoor onthult weekend line-up

Wouter de Vink | 31 maart 2016
events

De camping van Decibel Outdoor wordt ieder jaar groter en groter. Dus ook voor de line-up wordt er steeds groter uitgepakt! De weekendbezoekers van het festival kunnen drie dagen lang feesten op het terrein van de Beekse Bergen. Het feest gaat op vrijdag 19 augustus 2016 van start. Daarnaast kan er nog doorgefeest worden op The Afterparty op zaterdag, wanneer het reguliere festival is afgelopen. Op zondag zal nog één keer alles uit de kast worden gehaald om het weekend af te sluiten tijdens The Closing. Check hieronder de volledige weekend line-up!

Decibel Outdoor breidt steeds meer uit

Nadat het Decibel-weekend vorig jaar al legendarisch was, heeft b2s besloten om er voor dit jaar nog een schepje bovenop te doen. Het 24-uurs café is door de grote drukte van vorig jaar uitgebreid en vergroot. Daarnaast biedt de organisatie dit jaar ook via ‘b2s rookie talent’ ruimte aan opkomende dj’s. Fans van Idols opgelet: spring maar een gat in de lucht, want voor het eerst is er dit jaar ook een karaokebar genaamd ‘Voice of Decibel’. Hoe verzin je het!?

Meer informatie

De line-up van de zaterdag zal nog bekend worden gemaakt. Houd hiervoor onze website of DecibelOutdoor.com goed in de gaten!

Weekend line-up

Adaro vs. E-Force
Adrenalize
ALLSTVRS
B-Freqz
Bass Modulators
Brennan Heart
Dark Pact
Destructive Tendencies
Festuca
Gunz for Hire
Mad Dog vs. Noize Suppressor vs. Unexist
Mean Machine
Noisecontrollers
Pussy Lounge Residents Rumble (Darkraver, Paul Elstak, Ruthless, The Viper & Ruffian)
Requiem & The Pitcher
The Vision
Theracords Madness (Deetox, Thera, Delete, Jason Payne, Prefix & Density)
Wasted Penguinz
Wildstylez
Hosted by: MC DV8, MC Nolz en MC Ruffian

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws