Armin Only oefent twee avonden in Den Bosch

Wouter de Vink | 1 april 2016
events

Bij het geven van een show komt veel meer bij kijken dan alleen plaatjes draaien. Dat weet het team van Armin van Buuren als geen ander en daarom worden er twee Armin Only Try Outs-avonden in de Brabanthallen in Den Bosch georganiseerd. Het kost je nog geen twintig euro en is voor alle leeftijden toegankelijk!

'Er wordt steeds meer verwacht door het publiek', vertelt Armin van Buuren in Evers Staat Op op Radio 538. 'De tijd dat je langskwam met je tas met vinyl is een beetje voorbij. Als je iets ‘live’ doet met artiesten moet het wel beter.' Verder laat de dj weten dat ze een aantal dingen uit de show hebben gehaald die gewoon niet werkten.

Armin van Buuren en ALDA Events bundelen de krachten met Jos Thie (beroemd theaterdirecteur) en Sander Reneman (creative mind). Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april zal er het één en ander uitgeprobeerd worden in de Brabanthallen in Den Bosch. Op deze manier willen zij een nieuwe dimensie geven aan de beleving van danceshows. Hier moet je dingen voor uitproberen, repeteren en kijken of deze aanslaan bij het publiek. De dingen die gelukt zijn bij de try-outs worden meegenomen in de wereldtournee van Armin. Deze Armin Only Embrace World Tour komt onder meer langs steden als Dubai, Amsterdam en Sydney.

Armin Only Try Outs zijn voor jong en oud

De try-outs zijn toegankelijk voor alle leeftijden en zijn voor een klein bedrag bij te wonen. Hoe jong je ook bent, tijdens deze repetities krijg je de kans om toch alvast een keer de Armin Only-experience mee te maken. Ook bezoekers van het in no-time uitverkochte evenement in de Ziggo Dome kunnen hierdoor alsnog een avondje feesten met Armin. Maar dit is natuurlijk ook een mogelijkheid voor diehards die niet kunnen wachten tot de show in Amsterdam en hun held een week eerder in levende lijve willen aanschouwen. Kaarten zijn verkrijgbaar op arminonly.com.

Geen foto’s en video’s toegestaan

Helaas pindakaas. Er mogen tijdens deze avonden geen foto’s en video’s worden genomen. Althans, dat staat op de pagina van het Facebook-evenement. We hebben het idee dat de organisatie hiermee niks wil verklappen voor de bezoekers van de wereldtour-shows. Je krijgt dus echt een unieke sneak-preview te zien!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws