Q-BASE maakt datum bekend

Wouter de Vink | 4 april 2016
events

Nu het festivalseizoen voor de deur staat, staat de datum van dé afsluiter van het seizoen ook al vast. Q-BASE zal terugkeren op de legendarische locatie in Duitsland bij Airport Weeze op zaterdag 10 september.

Dit maakte organisatie Q-Dance gisteren bekend na afloop van het QAPITAL-evenement. Q-BASE is hét harder styles-evenement van Duitsland. In the middel of nowhere, ergens in het land van onze oosterburen, zal een militaire vliegbasis locatie bieden aan deze 14-uur durende rave. Voordeel van deze locatie is dat er hier geen rekening met omwonenden gehouden moet worden. Het geluid mag dus nog net een tikkie harder dan normaal, dus dat wordt pompen met die subwoofer!

Naast dat het één van de weinige nachtfestivals is, is het natuurlijk ook afsluiter van het seizoen. Er wordt overgeschakeld op de tijden van een indoor-evenement in de vorm van een buitenfeestje. Tot nu toe zijn alleen de bovenstaande feiten bekend. Binnenkort hebben we meer informatie over de kaartverkoop en line-up. Houd onze socials en website dus goed in de gaten!

Check hier het Facebook-evenement.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws