#TechnoTuesday: Dit is STRAF_werk Festival

Wouter de Vink | 5 april 2016
events

STRAF_werk

We hoeven aan de gemiddelde festivalganger vast niet uit te leggen wat de feesten van STRAF_werk zijn. Maar omdat het #TechnoTuesday is doen we dat lekker toch. STRAF_werk heeft zich namelijk in korte tijd weten te vestigen als pionier in het land van de techno. Het paradepaardje van deze organisatie is dan ook het STRAF_werk Festival op 20 augustus en de line-up hiervan is zojuist bekendgemaakt!

The deeper sounds of (tech)house

STRAF_werk Festival, oorspronkelijk een housefestival, barst van de deephouse- en technotoppers. In vijf verschillende area’s kun je helemaal uit je plaat gaan op de muziek van grote namen als Joris Voorn, Hot Since 82 en De Sluwe Vos. Maar ook is er ruimte voor veteranen als Eats Everything en aanstormend talent. Voor elke editie weet de organisatie een perfecte balans te vinden in de samenstelling van de line-up en komen dj’s van over de hele wereld langs om de diepere sounds van de house laten horen. Dit maakt STRAF_werk misschien ook wel zo goed. Check de volledige line-up van het evenement onder dit bericht!

Er zijn ook andere dingen die het festival uniek maken. Bezoekers van eerdere edities en de STRAF_werk-hostings op Amsterdam Open Air (want ja, ook hier zijn zij bij) kunnen het volgende wel beamen: het sfeertje dat er hangt is on-ge-kend met een dikke streep eronder. Onbeschrijfelijk.

Nu we nog niet al te veel voor je gespoiled hebben laten we het hierbij. Maar vergeet niet om deze party bovenaan je bucketlist te zetten en scoor je tickets nu het nog kan!

Meer weten?

Wil je een wat uitgebreider verslag van dit festijn lezen? Check dan ons party report van vorig jaar!

STRAF_WERK LINE-UP

Jamie Jones
Joris Voorn
The Martinez Brothers
Hot Since 82
Dusky
Agoria
Eats Everything
Noir
Mind Against
H.O.S.H.
Route 94
Shadow Child
Paul Woolford
Edu Imbernon
Alex Niggemann
Hunter/Game [live]
Tom Trago
De Sluwe Vos
Johannes Brecht [live]
Andre Lodemann
Jasper James
Prunk
Kevin Over
Tsepo
Luuk van Dijk
Chris Stussy
Modular DJs
ANOTR
Bas Dobbelaer
Shakèd [live]
Lucky Done Gone
Bas Roos

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws