Decibel Outdoor onthult het anthem van 2016

Wouter de Vink | 8 april 2016
events

Als je hiervan geen zomerkriebels krijgt, dan weten wij het ook niet meer. Decibel Outdoor staat elk jaar dik omcirkeld in onze party-agenda en langzaam worden we al warmgemaakt voor dit feestje. Deze week bracht de organisatie het anthem naar buiten en de track is gemaakt door niemand minder dan Ran-D!

Bij de release van de trailer van Decibel Outdoor 2016 werd duidelijk dat de muziek is verzorgd door Ran-D. Deze producer heeft al meerdere anthems op zijn naam staan en deze waren stuk voor stuk een groot succes. Ook hij staat jaarlijks op dit evenement en voor dit jaar kreeg hij de eer om de track van het feest te maken. Hiervoor werkte hij samen met E-Life, waarmee hij ook al het anthem voor Intents Festival in 2014 maakte (een echte aanrader!). 

Decibel Outdoor: Your Ultimate Destination

Festivalliefhebbers kunnen beamen dat Decibel Outdoor wel één van de beste harder styles-festivals is die we kennen. Jaarlijks bezoeken tienduizenden mensen de Beekse Bergen, om hier helemaal uit hun plaat te gaan op alles wat met hardstyle en hardcore te maken heeft. Wil je weten waarom? Check dan even deze bijzondere trailer van de aankomende editie: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws