Het nieuwe AIRFORCE Festival is harder dan hard

Wouter de Vink | 11 april 2016
events

AIRFORCE Festival

AIRFORCE Festival lijkt zijn stempel te gaan drukken in de uitpuilende festivalagenda. De organisatie bracht onlangs de trailer uit en voor de liefhebbers van het hardere beukwerk is het smullen geblazen. De area-verdeling is namelijk bekend en deze is niet geschikt – om het even zo te zeggen – voor de watjes en huilebalken. Dat wordt rammen!

Nadat we al eerder berichtten over de samenwerking van Art of Dance en Absolutely Fresh, is er nu dus ook een trailer naar buiten gebracht. Een dikke, vette trailer, al zeggen wij het zelf. Zo te zien zal er optimaal van de militaire vliegbasis-locatie gebruik worden gemaakt op zaterdag 6 augustus. Dat betekent dus dat er gefeest zal worden tussen de hangars, vliegtorens en natuurlijk ook op de landingsbaan. Ziek!

We hadden het al even over de area-verdeling en als je een slecht hart hebt dan adviseren wij je om er gauw iets aan te laten doen voordat je naar dit feest gaat. Op zes area’s zal alleen het hardere werk voorbij komen. Welke area’s zijn dat dan? Een hardcore-mainstage (verzorgd door hardcore-concept UNITY), raw hardstyle-, freestyle, frechcore & terror-, early & millenium en industrial & uptempo-stage. Een hele mondvol, maar het klinkt als muziek in de oren.

AIRFORCE Festival – Breaking Sound Barriers

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om bij deze allereerste editie van AIRFORCE Festival te wezen. Verwacht dus een overdosis aan sloopmuziek op een sicke locatie met dikke stage’s. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag (16 april) om 13:00. Meer informatie over onder andere de line-up volgt nog. Voor meer informatie, check je de website of het Facebook-evenement.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws