The Flying Dutch wint grote prijs

Mark Hofman | 12 april 2016
events

Het was vorig jaar één van de grootste festivals op eigen bodem. We hebben het natuurlijk over The Flying Dutch waar vorige jaar de grootste Nederlandse artiesten te vinden waren in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. De steden stonden vorige jaar in het teken van dance en ook dit jaar komt het festival weer onze kant op, maar voordat de twee editie überhaupt begonnen is mag de organisatie eerst nog een grote prijs in ontvangst nemen.

The Flying Dutch wint

The Flying Dutch mocht gisteravond (11 april 2016), haar eerste grote prijs in ontvangst nemen, namelijk de prijs voor 'Beste Productie van het Jaar'. Deze prijs werd uitgereikt door de vakjury van de Dutch Live Entertainment Production Awards, die bestaat uit professionals uit de live-entertainment industrie. Initatiefnemers van het festival John Ewbank, Allan Hardenberg en partner ING mochten de prijs mee naar huis nemen, en hadden er het volgende over te zeggen:

John Ewbank: “Vorig jaar waren we al overweldigd door de geweldige reacties van zowel de DJ’s als het publiek. Dat The Flying Dutch nu ook bekroond is met een prijs vanuit een vakjury, maakt het helemaal fantastisch."Allan Hardenberg: ”Dat dit festival na een eerste editie al deze prijs in de wacht sleept is echt een grote eer! We zijn dan ook erg trots en kunnen niet wachten om meer fans van The Flying Dutch te laten genieten”. Tjitske Benedictus, manager Sponsoring & Events ING: “We zijn blij dat, naast het Nederlands publiek, professionals uit de live-entertainment industrie The Flying Dutch waarderen. Het festival is vernieuwend en uniek. Dat vinden wij er ook zo gaaf aan! We zijn trots op het succes van The Flying Dutch en dat het festival de erkenning krijgt die het verdient.”

Dit laten alle drie de partijen weten via een persbericht.

The Flying Dutch

Vorige jaar beleefde het festival haar eerste editie in de steden Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Tien van de grootste Nederlandse dj's vlogen per helikopter door het land om daar keihard los te gaan met 100.000 fans. Onder deze artiesten behoorde onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, Hardwell en Afrojack. Ook dit jaar zal het in drie steden in Nederland weer los gaan tijdens een nieuwe editie van The Flying Dutch. Alsof dit nog niet genoeg is kunnen we op 30 juli van dit jaar ook nog eens gaan genieten van een Zweedse versie van The Flying Dutch.

Voor meer informatie check je de website van The Flying Dutch en de website van de Dutch Live Entertainment Production Awards.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws