EXIT Festival: Europa's beste festival keert terug

Mark Hofman | 14 april 2016
events

Het festivalseizoen is inmiddels van start gegaan: alle grote feesten zitten er weer snel aan te komen, zo ook het Servische EXIT Festival. Het festival heeft een award voor 'European Best Summer Music Festival' in ontvangst mogen nemen en gaat er alles aan doen om ook deze editie die titel weer waardig te maken. EXIT Festival: daar moét je zijn!

EXIT Festival keert terug

Van 7 tot en met 10 juli barst het feest los tijdens EXIT Festival in Servië. Samen met artiesten als Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero en Robin Schulz beleef jij vier dagen lang een heerlijke tijd.

Naast eerder genoemde artiesten staan ook Sam Feldt, Solomun en Nina Kraviz op de Dance Arena.

Wanneer je liever geniet van live muziek, dan is er op EXIT Festival ook genoeg te beleven voor je! Naast namen als Wiz Khalifa, Ellie Goulding en Kensington, staan de mannen van The Prodigy op het festival.

Festival.Travel!

EXIT Festival vindt plaats in een kasteel aan de Donau in Servië en dat is niet bepaald om de hoek. Om veilig en wel op het festival te komen, is Festival.Travel misschien wel je beste optie. Deze organisatie zorgt ervoor dat je voor €280,- vier dagen lang kan genieten van het festival, je kunt overnachten op de camping en naar het festival gebracht wordt per bus, ideaal dus! Voor meer informatie kun je terecht op de website van Festival.Travel

Voor meer informatie over het festival, check je de website van EXIT.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws