Koningsdagfestival Hardkingz afgelast

Wouter de Vink | 19 april 2016
events

Hardkingz

Helaas pindakaas. Er kan dit jaar niet gefeest worden op Hardkingz dit jaar. Op de plek waar het feest had moeten plaatsvinden, het Java-Eiland in Amsterdam, wordt namelijk een hotel gebouwd. Hierdoor is er geen ruimte voor een festival op deze locatie en dus moeten we het deze Koningsdag zonder Hardkingz doen.

Organisatie Art of Dance bracht vorige week dit bericht al naar buiten, waarin ook verteld werd dat er oplichters actief zijn. Zij verkopen onder de naam ‘HARDKINGZ 2016’ alsnog kaarten voor dit feest. Een feest wat dus niet door gaat. Doordat wij ook de vraag kregen van onze lezers of dit evenement doorging, willen wij benadrukken dat er dus geen Hardkingz plaats zal vinden dit jaar.

Een Koningsdag zonder Hardkingz

Festivalbezoekers krijgen regelmatig te maken met oplichters. Koop dus altijd je kaarten via de officiële kanalen om teleurstelling te voorkomen. Bekijk hier een lijst van bekende oplichtingswebsites waar je absoluut geen kaartjes van moet kopen. Doorverkoopsites zoals Ticketswap bieden weliswaar een alternatief, maar honderd procent waterdicht is dit systeem (nog) niet. Feestgangers die alsnog hun tickets via Marktplaats of Facebook kopen, worden geadviseerd om zeer voorzichtig te zijn. Sterker nog, wij raden het af om op deze manier je kaartjes aan te schaffen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws