Definitieve line-up Mysteryland USA bekend

Thomas Keulemans | 21 april 2016
events

Mysteryland USA maakt definitieve line-up bekend

Mocht je dit voorjaar nog op vakantie naar Amerika willen gaan, dan kan de line-up van Mysteryland USA je misschien overtuigen om nú die tickets te boeken! Het festival, dat uiteraard een spin-off is van Mysteryland zoals we dat hier in Nederland kennen, gaat in de Verenigde Staten ook al weer haar derde jaar in. En dat is uiteraard goed nieuws voor de Amerikaanse edm-fans!

SFX Entertainment

Door de aanhoudende problemen rondom organisator SFX Entertainment deden eerder dit jaar flink wat geruchten de ronde over het al dan niet doorgaan van grote evenementen als Tomorrowland en Mysteryland USA. In februari bracht het dance-imperium echter een verklaring naar buiten, waarin stond dat alle geplande evenementen gewoon doorgang zullen vinden. Inmiddels heeft voormalig CEO Robert Sillerman plaatsgemaakt voor Chief Restructuring Officer Michael Katzenstein, die de lastige taak heeft gekregen om orde op zaken te stellen binnen SFX Entertainment. Sillerman zelf gaat wel door als bestuursvoorzitter.

Mysteryland USA line-up

Naast alle commotie rondom het entertainment-bedrijf wordt er gelukkig dus toch ook nog gewoon gefeest. En hoé, getuige de line-up van het evenement dat van 10 t/m 12 juni plaatsvindt in New York. Gisteren maakte de organisatie de laatste drie definitieve headliners bekend, te weten: Odesza, Skrillex en Bassnectar.

Check hieronder de volledige line-up van Mysteryland USA 2016:

Beeld via website EDM Sauce

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws