LandaGucha Festival presenteert line-up

Thomas Keulemans | 29 april 2016
events

LandaGucha Festival presenteert line up!

Op 25 juni 2016 opent LandaGucha Festival voor de eerste keer zijn deuren op Landgoed Velder te Liempde (Noord-Brabant). Een heel weekend lang niets dan gekkigheid, creativiteit, muziek, humor en vooral plezier! Puinhoop Kollektiv heeft als aanvoerder van dit feestelijke weekend een breed scala aan de allerbeste nationale en internationale artiesten en hostings weten te strikken. Van drum & bass-gigant DJ Fresh (UK) tot confettikoning FeestDJRuud XXL en van Ronnie Flex tot house legends Joost van Bellen en Benny Rodrigues.

Vier area's

Het festival biedt in totaal vier stages met daarin het beste uit de eclectic, house/techno, hiphop & guilty pleasures. Aan de basis van het festival staat een samenwerking met de tofste concepten van Brabant. Waar Puinhoop Kollektiv verantwoordelijk is voor het eclectisch podium, neemt Broeikas de house/techno-stage voor hun rekening. De Guilty Pleasures worden gepresenteerd door het populairste en vieste feestje van ’s-Hertogenbosch: SMÈRRIG en de Eindhovense toppers van het BIKI90-concept brengen de nodige party & bullshit. Met een festivalticket kun je gratis, de avond voor en na het festival, de LandaGucha-camping ervaren, waarbij de pre-party onmisbaar is.

Eclectic by Puinhoop Kollektiv

Puinhoop Kollektiv is zelf verantwoordelijk voor het eclectische podium op LandaGucha Festival. De line-up is breed en verrassend en gaat muzikaal alle kanten op. Naast de Britse headliner DJ FRESH, zijn er ook een groot aantal bevriende collega-dj’s aanwezig! Puinhoop Kollektiv presents: DJ FRESH (UK) - FeestDJRuud XXL - Ronnie Flex - Dirtcaps ft. JeBroer - Mike Mago - Moksi - Yung Internet - David Ghetto - Robin Selecta - Roy Wong - Puinhoop Kollektiv.

House/Techno by Broeikas

De toppers van Broeikas zijn al ruim twee jaar een begrip in Breda en brengen hun concepten ook in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch aan de man. Op LandaGucha Festival gaat Broeikas voor goud met hun eerste festivalhosting. Broeikas presents: Benny Rodrigues B2B Wouter S - Joost van Bellen -  Beesmunt Soundsystem - Dimitri - Prunk - Will Oirson B2B Lucky Done Gone - Spxxk b2b Bill Sikes - Reno Hills.

Guilty Pleasure by Smèrrig

SMÈRRIG, al sinds de eerste editie staat er iedere keer een gigantische rij voor de deur van dit vuige feestje. SMÈRRIG is hot en komt dit laten zien op LandaGucha Festival. Heerlijk ongegeneerd glijden! SMÈRRIG presents: K-Liber - Mental Theo 90’s Classics set - Def Rhymz - Mikey Nice - Nixus - Daisy’s DJ Team - Bonxo - Seth - Chimp - Brocco.

Als Charlie Lownoise 'Wonderful Days' in zijn 90's mix verwerkt gaat iedereen vast en zeker los!

Party & Bullshit by BIKI90

BIKI90, Eindhovens Finest! Je kent ze van het jarenlang hosten van de beste stage van Solar Weekend en de tofste feestconcepten van Eindhoven. Op 25 juni mogen ze dan ook echt niet ontbreken. BIKI90 presents:  Fresku ft. Dj Durian - Bokoesam - Mike Cervello - Kid de Luca - RawEndz - Mikey Biemans - The Boy Next Door - Flamboyant - Heaux Couture - De Te Kloppen Man.

Tickets

De kaartverkoop is gestart en de eerste fase is al volledig uitverkocht. Er volgen nog drie fases, waarbij er steeds wat meer korting van de tickets afgaat. Zorg dat je er snel bij bent, want een ‘Avonturier ticket’ kost slechts €24,50 (ex. fee) via www.landagucha.com.

Check hieronder de complete line-up!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws