I AM Hardwell Antwerpen afgelast

Wouter de Vink | 2 mei 2016
events

I AM Hardwell Antwerpen afgelast

Spijtig nieuws! Door alle omstandigheden in en rondom België, zal er dit jaar geen I AM Hardwell Antwerpen plaatsvinden. De organisatie liet dit weten via de mail aan bezoekers die al een kaartje hadden gekocht.

Er waren dus al mensen de een kaartje voor de show, die op vrijdag 13 mei zou plaatsvinden, in the pocket hadden. Zij kregen het volgende mailtje in hun inbox:

Tot onze grote spijt moeten we aankondigen dat de I AM Hardwell United We Are show in Antwerpen, die gepland stond op vrijdag 13 mei, wordt gecanceld. Door de sfeer die er hangt rondom de recente gebeurtenissen in Brussel hebben we besloten dat het niet de juiste tijd noch plaats is om dit event te organiseren. De I AM Hardwell United We Are World Tour wordt afgesloten met een laatste Europese show die we in een later stadium bekend zullen maken. Mensen die een ticket hadden voor I AM Hardwell Antwerpen zullen hiervan als eerste op de hoogte worden gesteld. 

Graag tot snel, 

Robbert (Hardwell) & Team I AM Hardwell

Volgende week ontvangt u meer informatie over de restitutie van uw aangekochte tickets. Naar verwachting start Paylogic met de verwerking van uw restitutie vanaf 16 mei 2016.

Helaas geen I AM Hardwell Antwerpen...

Dit betekent dus dat er geen editie in België wordt gehouden. Erg jammer, maar gelukkig laat de organisatie wel weten dat er later meer informatie komt over een plaatsvervangende editie ergens anders in Europa. Voor meer informatie over de terugbetaling van de tickets, kun je hier terecht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws