Tomorrowland live te volgen op vier continenten

Thomas Keulemans | 4 mei 2016
events

Live videoverbinding

Alweer geen kaarten kunnen scoren voor Tomorrowland dit jaar? In plaats daarvan een vakantie geboekt naar Duitsland, Colombia, Mexico, Israel, Japan, India of Zuid-Afrika? Dan zou het zomaar kunnen dat je toch kunt genieten van enkele optredens van de vele dj's die hét festival van het jaar biedt. Fans aldaar zullen in nog nader te bepalen stadions mee kunnen genieten van de shows op mainstage.

Vier continenten

Het megapopulaire dance-event zal nu op zaterdag 23 juli vanuit het Belgische Boom live te zien zijn in maar liefst zeven landen op vier verschillende continenten. Het event zal 'UNITE, The Mirror To Tomorrowland' gaan heten. Vorig jaar werd dit evenement ook al georganiseerd in Mexico en India en dit jaar zijn daar dus nog vijf andere landen aan toegevoegd. Daarmee doet UNITE nu vier continenten aan.

Bezoek

De bezoekers van UNITE, The Mirror To Tomorrowland in Duitsland kunnen zich bovendien ook nog eens verheugen op de komst van een paar van de dj's, die vanuit Boom per helikopter naar Duitsland zullen vliegen. Spectaculair dus!

Met UNITE maakt Tomorrowland de wereld een stukje kleiner en het dance-festival toegankelijker voor mensen wereldwijd. Het feest vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 24 juli. Bekijk hier alvast de officiele trailer van UNITE!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws