Zomerkriebels Festival presenteert Trancebeats-stage

Thomas Keulemans | 4 mei 2016
events

Lenteweer zorgt voor Zomerkriebels!

Het heerlijke weer van dit moment bezorgt jou toch ook zomerkriebels? Je komt er vanzelf meer en meer van in de festivalstemming! En daarom brengen we je prachtig nieuws over een van de tofste festivals van deze zomer.

Gloednieuwe locatie met ruimte voor TRANCEBEATS

Het populaire Zomerkriebels Festival, dat dit jaar een nieuw terrein betrekt, ververst muzikaal gezien haar aanbod. Op de gloednieuwe locatie ‘Grasweide Papendorp’ komt het festival deze zomer met vier stages, waaronder een trance-stage. En welke partij biedt dan de beste participatie om meteen groots uit te pakken en die ook nog eens een leuke aanhang meeneemt? Juist, dat is Trancebeats! Eén concept van PT Events, de organisatie achter Grotesque.

Vergeten hoe gaaf Zomerkriebels vorig jaar was? Vast niet! Geniet nog even na met de officiele aftermovie van 2015!

Zaterdag 2 juli levert Trancebeats je een geweldige entourage waar je bij het horen van de eerste beats onberispelijk deel uitmaakt van een eindeloos energieke ambiance. Een supervette stage waar je de hele dag kunt vertoeven zonder een minuut verveeld te raken. Trancebeats staat garant voor een gevarieerd programma met louter topacts, maar dat laatste mag je natuurlijk lekker zelf komen beoordelen. Een duidelijke visie, een ultra hippe, kwalitatieve Trance sound en een heerlijke bezoekersmix, waar jong en oud perfect samen gaan! Kortom, een niet te missen festival in je waarschijnlijk drukke planning voor deze zomer.

Line-up Trancebeats

Check hieronder de geweldige line-up die Trancebeats voor jou in petto heeft!

Mark Sixma - Richard Durand – RAM - David Gravell - Craig Connelly - Ruben de Ronde - Artento Divini - Ruben Verhagen - MC Da Silva

Doe mee aan de contest!

Wil jij de stage openen op Zomerkriebels? Doe dan mee aan de contest! Altijd al op een festival willen staan? Pak dan nu je kans, zet jouw progressive trance set (128-130bpm) op Soundcloud en stuur de link voor 15 mei naar soundcloudmix@pt-events.nl. Eind mei zal de organisatie de winnaar bekend maken!

Tickets

Scoor je tickets snel via de website van Zomerkriebels, want voor je het weet is dit superleuke festival al door de beschikbare kaarten heen. Tickets kosten € 35,- Je hebt op deze site ook de mogelijkheid alvast een kluisje te bestellen. Makkelijk om alles vast maar geregeld te hebben, zodat je zo snel mogelijk naar de stage van Trancebeats kunt en niets van het festival hoeft te missen. Daar krijg je toch Zomerkriebels van!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws