TranceBeatsch op het strand van Bloemendaal aan Zee

Thomas Keulemans | 9 mei 2016
events

TranceBeatsch Beachclub Fuel

Beachclub Fuel weet wel raad met de goede trancefeestjes. Zaterdag 28 mei zal de Beachclub weer uit zijn voegen barsten wanneer TranceBeatsch alle liefhebbers herenigd. Vorig jaar hing er een heerlijk zonnetje aan de hemel en werd er tot laat in de avond doorgebanjerd! Beachclub Fuel trok met de Grand Opening ook al een afgeladen huis en dus is het raadzaam snel je tickets te scoren.

Flashback naar TranceBeatsch van vorig jaar met onder andere Ruben Verhagen

TranceBeatsch, het perfecte strandconcept, geen grote stages, gewoon heerlijke muziek van een dj die lekker tussen de mensen staat. Kortom een heerlijk trancefeestje dat door niet te groot uit te pakken prijsvriendelijk blijft en zeer toegankelijk is voor mensen die zon, zee en strand nu kunnen combineren met een avondje uit.

Line-up

Wie mag je verwachten?

Standerwick – Misja Helsloot – Artento Divini – Adam Seller – James Kiedis – Faith Mark

Dat Beachclub Fuel zijn zaakjes goed voor elkaar heeft is geen bijzonder nieuws. Dat de geluidsinstallatie tijdens de Grand Opening fantastisch zijn werk deed en dat 28 mei wederom doet, ook niet echt. Eigenlijk kent dit evenement nauwelijks verrassingen. De kers op de taart zit hem misschien wel in de mogelijkheid tot een afterparty!

Afterparty?!

Ben je nog niet uitgefeest? No Worries! Angels of Freedom maakt een vervolg mogelijk. TranceBeatsch stuurt iedereen na afloop door naar ‘Angels of Freedom’, het feest wat Ruben Verhagen en Dj Dazzle organiseren. Angels of Freedom staat voor de viering van vriendschappen ontstaan in de dancescene. Wanneer alle feestvriendjes zich verzamelen, dan zal die vriendschappelijke vibe gegarandeerd doorwerken op de dansvloer!

Marc Simz - Adam Seller - Dj Dazzle - Ruben Verhagen

Tickets & Combitickets

Tickets en combitickets zijn online verkrijgbaar. De losse tickets voor TranceBeatsch en Angels of Freedom kosten €15,=, maar een combiticket is slechts €22,50. Met een combiticket krijg je bij binnenkomst een bandje waarmee je later ook bij Angels of Freedom naar binnen kunt...

Deurprijs voor TranceBeatsch zal €20,= bedragen..

Tot dan!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws