Harmony of Hardcore onthult eindelijk het anthem!

Wouter de Vink | 10 mei 2016
events

Harmony of Hardcore

Yes, yes, yes! Het was al een tijdje bekend dat de mannen van Destructive Tendencies dit jaar het Harmony of Hardcore anthem mochten maken en nu mogen we dan eindelijk het resultaat aanhoren. Aanstaande zaterdag (14 mei 2016) is het namelijk al zover en zullen tienduizenden gabbers het festival in Erp/Veghel op zijn kop komen zetten. Het is dus hoog tijd voor een preview van het anthem!

LEES OOK: Party Report | Harmony of Hardcore 2015

De keuze van de organisatie om Destructive Tendencies het anthem van dit jaar te laten maken was enigszins opvallend. Ook al hebben andere namen uit hetzelfde straatje, waaronder Partyraiser, al een keer eerder de eer hiervoor gehad, werd de aankondiging van Destructive Tendencies verrast maar vooral positief ontvangen. De mannen uit het Verenigd Koninkrijk stellen – zoals altijd – dan ook niet teleur en komen weer met een lekkere klapper. Check de preview hieronder. Wij zien het vuurwerk aanstaande zaterdag al door de lucht heen vliegen bij de drop van het anthem! Oja, mocht je de breaks in het anthem nou te lang vinden: no worries! Destructive Tendencies heeft laten weten dat er verder nog flink gebeukt kan worden op zowel de intro als de outro.

Dit is het Harmony of Hardcore anthem!

Harmony of Hardcore is al jaren een vaste prik in de agenda van de gabbers. Je mag dit evenement dus echt niet missen. Koop de allerlaatste kaarten nu het nog kan, want het evenement is bijna uitverkocht. Kaarten zijn hier nog verkrijgbaar. Tot zaterdag!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws