De eerste outdoor-editie van 1992 is 4 you! festival

Wouter de Vink | 16 mei 2016
events

1992 is 4 you festival

Velen kennen het concept wel van de edities bij Parkzicht (Rotterdam), maar nu is er ook een 1992 is 4 you! festival. De hele dag kun je in de buitenlucht genieten van alle classics uit de house. Markeer zaterdag 16 juli in de agenda, want het gaat allemaal gebeuren in het Roel Langerakpark (inderdaad, vlakbij de legendarische Energiehal). Organisatie b2s heeft hier een unieke samenwerking bij elkaar getrommeld, met clubs die hun wortels diep in deze muziekstroming hebben zitten.

LEES OOK: Dit is de line-up van Decibel Outdoor 2016

Namelijk de Rotterdamse clubs Parkzicht, Nighttown en Carrera zullen alle drie een stage hosten op dit festival. Dit is dus een garantie voor een hele waslijst aan (toenmalige) residents en andere dj’s die op deze dag je mee terug in de tijd zullen nemen. Of het nu house, gabber of techno is, er komt van alles en nog wat door de speakers knallen. Benieuwd naar de line-up? Check alle namen onderaan dit bericht!

Voor meer informatie en kaarten, ga je naar de website van 1992 is 4 you! De minimale leeftijd van dit evenement is 21 jaar.

De line-up van 1992 is 4 you! festival

Nighttown
Benny Rodrigues
Benny Royal
Michel de Hey
Remy Unger
Ronald Molendijk
Taras van de Voorde
Todd Terry 

Parkzicht
Panic
Parkneger
Paul Elstak
Praga Khan
Ricky da Dragon
Rob & MC Joe
Robin Albers
Stanton

Carrera
2 O'Clock Ron
Alvredo
Jean
Koen
Luciën Foort
Marcello
Miss Monica

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws