Doe mee aan de Defqon.1 DJ Contest!

Wouter de Vink | 21 mei 2016
events

Defqon.1 DJ Contest

Dit gaat de zomer van het aanstormende talent worden, want ook dit jaar is er weer een Defqon.1 DJ Contest. Dit betekent dus dat jij als dj een plekje kunt verdienen op het grootste harder styles-festival ter wereld. Vet toch!? Bovendien krijgt de winnaar een eigen release op het label van Q-dance. Lees snel verder hoe jij hier aan mee kunt doen.

LEES OOK: Dit is de line-up van Defqon.1

Q-dance biedt jouw de kans om de ‘Road to Glory’ te bewandelen. Grote namen als B-Front, D-Block & S-te-Fan en Ran-D zijn ook zo begonnen, dus waarom zou jij dat niet kunnen? Blaas de Weekend Warriors omver met jouw set op de PURPLE-stage op de zaterdag van het festival. Wanneer jij als winnaar uit de koker bent gekomen, krijg jij een volledig Defqon.1 Weekend Festival experience. Dat is dus een betaalde reis naar Defqon.1 met een vooropgezette campingplek. Hiervoor mag je ook nog eens drie vrienden uitnodigen.

De Defqon.1 DJ Contest opent deuren voor dj's en producers

Maar dat was nog niet eens alles! Jij krijgt namelijk ook tips van de Bass Modulators, met feedback op je eigen geproduceerde track(s). Dus niet alleen als dj, maar ook als producer ga je door deze contest zeker stappen maken. Bovendien zal jouw track released worden op Q-dance Presents: NEXT. En als kers op de kaart, zal jij geïnterviewd worden voor een artikel in de enige echte Defqon.1-krant en maak je kans op een contract bij The Wishlist Agency.

Genoeg geluld; hoe doe je mee aan deze dikke contest?

 • Maak een VIDEO van dertig minuten, inclusief een introductie en natuurlijk je liveset. Laat in deze set zien wat jij in huis hebt en draai hier minstens één van je eigen producties. Alle hardere stijlen zijn welkom! Daarnaast moet het ook de volgende onderdelen bevatten:
  • Je eigen geproduceerde track(s)
  • Je ultieme hardere stijlen-track
  • Je favoriete Defqon.1-anthem
  • De meest epische afsluittrack om je set mee af te ronden
 • Upload deze video op YouTube en stuur de link hiervan naar contest@q-dance.com vóór dinsdag 7 juni 23:59.
 • Wees creatief! Jij moet namelijk boven de anderen uitspringen en dat doe je door jezelf te onderscheiden van de rest.

Zie jij het al voor je dat jij op de zaterdag van Defqon.1 kan draaien en heb jij dit lijstje helemaal gedaan? Dan maak jij kans op een plekje in de line-up van het feest der feesten in de hardere stijlen. Succes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws