Uitgelicht: Belgische hardstyle van Coone op Mysteryland

Thomas Keulemans | 25 mei 2016
events

Mysteryland's Q-dance stage wordt weer stampen!

Hardstyle-fans komen dit jaar echt enorm aan hun trekken op Mysteryland voorspellen wij. De line-up van Q-dance, die nu al een tijdje bekend is, zorgde direct bij het verschijnen al voor veel positieve reacties uit de hardstyle-hoek. We maken ons alvast op voor een weekendje stampen!

Belgisch geweld van Coone op Mysteryland

Mysteryland, dat net als vorig jaar ook nu weer een heel weekend zal duren, presenteert op zaterdag bijvoorbeeld Brennan Heart, Wildstylez, Luna en de Belgische dj Coone. Deze Coone begon al op vijftienjarige leeftijd met het mixen en produceren van muziek. Na een residency in de Belgische discotheek Complex brak hij door bij het grote publiek met d etrack 'Eating Donuts', een remix van Blur's 'Song 2'.

Als het maar hard is…

Zelf omschrijft Coone zijn sound (kort maar krachtig) als volgt:

'All harder styles, but never the same!'

Naast veel ijzersterk eigen werk draait de Belg ook veel bootlegs en nieuwe remixen. In 2006 richtte Coone zijn eigen label op, genaamd Dirty Workz. Nadat hij in 2008 ook het album My Dirty Workz uitbracht, met exclusief beeldmateriaal op dvd van zijn eigen evenementen, begon Dirty Workz haar eigen evenementen te organiseren. Coone & The Gang bijvoorbeeld, dat meer dan tienduizend fans trok en daarmee het Antwerpse Sportpaleis volledig op zijn kop zette tijdens oud & nieuw.

Belgische hardstyle van Coone op Mysteryland

LEES OOK: Mysteryland onthult de volledige line-up

We verwachten voor de toekomst nog veel moois van Coone en we zijn benieuwd wat hij dit jaar op Mysteryland voor ons in petto heeft op hardstyle-gebied. Bekijk hier de officiële Q-dance atermovie van Myeryland 2015.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws